naar RSS feeds van deze site

Lustrum

In de zomer van 2011 is de restauratie van het tuinhuis een feit. Vanaf september 2011 tot de pandemie in 2020 heeft het tuinhuis als vergaderlocatie gefungeerd.

Om het eerste lustrum te vieren boden we onze klanten, familie, vrienden en buren op 28 augustus 2016 een tuinconcert aan.
Het tienjarig bestaan hebben we niet gehaald.


Catherina!

 Italiaanse liederen


Concert in de Tuin

Een romantische Italiaanse liederen programma. Tenor Sacha van Ravenswade zong o.a. Puccini en Verdi. Pianiste Saskia Pereira begeleide hem subliem, terwijl de techniek werd verzorgd door Jan Paul Pereira. Een waar familiebedrijf.


Open Tuinen Weekend juni 2016

In 2016 was het de derde keer dat we niet alleen de tuin, maar ook het Tuinhuis aan de Gracht konden laten zien. Het was een vol en fijn weekend.

In 2012 (2500 bezoekers) zong Sacha van Ravenswade, voor de eerste keer tijdens de Open Tuinen: klik op Caro Mio Ben voor een impresie. In 2013 (3000 bezoekers) zong Sophia Fetocacis. Luister hier naar haar met gitaar- en merelbegeleiding!

In 2016 (weer een paar duizend bezoekers) zong Sacha af en toe; je had geluk als je erbij was.


Terwijl Sacha zingt, staat het publiek te genieten

Terwijl Sacha zingt, staat het publiek te genieten 

Volle tuin in 2016

Tijdens het lustrum concert zat de tuin vol.


Masterclass in de tuin, 2012

Het was prachtig weer, de tuin zat van voor tot achter boordevol met  publiek. De zangers stonden in de serre van het achterhuis en op de wenteltrap, hoog boven de tuin en zongen de sterren van de hemel. Zo speciaal was het, dat de correspondent van een Braziliaanse omroep er een film over maakte. Klik hier.


Slotaccoord, tot in de wijde omtrek te horen. Applaus uit de omliggende tuinen.

Sacha van Ravenswade met zijn
toenmalige zangleraar
Gustavo Jiménez.